Блог

Цікавинки про життя парку, нові атракціони та сезонні активності.

Тут ви знайдете інформацію про активний відпочинок для всієї сім’ї, огляди нових локацій та подій в нашому парку, а також багато цікаво про те, як і де можна весело і з користю провести свій вільний час.

Що робити на канікулах дитині?

Як доїхати до парку розваг Уруру: трансфер зі Львова до парку

Куди поїхати на шкільну екскурсію?

Куди піти у Львові з дітьми

Куди поїхати з дітьми

Вихідні – не обов’язково означає, що ви маєте провести два дні в звичних умовах разом з дітьми. І хоча проводити час з сім’єю в затишному домі чудово, але так само добре втекти за місто на сімейні вихідні, покататися на атракціонах, насолодитися природою і набратися незабутніх вражень.

Куди поїхати на Новий рік з дітьми 2025

І хоч надворі ще осінь, багато людей уже замислюється про новорічні свята. Де, як і з ким провести їх, аби отримати багато гарних вражень.

Де відсвяткувати день народження дитини у Львові

Нам завжди хочеться бачити своїх дітей радісними та щасливими. Вони по-особливому чекають свят, адже знають, що отримають подарунки й багато гарних емоцій.

КУДИ СХОДИТИ НА АТРАКЦІОНИ У ЛЬВОВІ ТА БІЛЯ МІСТА

Бажаєте розважитися? У Львові є багато можливостей для того, аби цікаво провести дозвілля як наодинці, так і з сім’єю чи друзями.

icon

Купуйте квитки онлайн

Квитки в парк розваг «Уруру» ви можете придбати онлайн, на нашому сайті. Зробити це можна заздалегідь, обравши конкретну дату та час.